Fietsteam Backstage vlog

Fietsvlogs voor OV Fiets

Buro NSign, de communicatieafdeling van NS Stations en AV bedrijf Brave Media werken samen aan het vergroten van de merkbekendheid van OV Fiets. OV Fiets is een dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Met een vlogserie wordt de boodschap op een levendige manier overgebracht op stakeholders, medewerkers van de NS en gebruikers van OV Fiets. Bekijk hier één van de backstage Fietsvlogs.

Vlogserie

In de vlogserie ‘Fietsteam Backstage’ staat steeds een specifiek onderwerp centraal. Eigen medewerkers worden op een aansprekende manier in beeld gebracht en vertellen hun verhaal. Zij zijn immers de OV Fietsspecialisten en informeren en enthousiasmeren de kijker rechtstreeks.

Specialistische videocontent

De videocontent wordt gemaakt in samenwerking met de communicatiespecialisten van NS Stations. Buro NSign en Brave Media zorgen ervoor dat alle onderdelen tot in de puntjes worden voorbereid, uitgewerkt en toegepast. Het vlogscript, de invalshoek en de creatie worden regelmatig geactualiseerd, in overleg met alle partijen.

Een vlog(serie) voor jouw bedrijf?

Ben je erin geïnteresseerd om jouw merk ook middels deze interessante communicatiemanier te gaan versterken? Laten wij dan met elkaar in gesprek gaan over de wijze waarop een vlog(serie) het beste past voor jouw bedrijf. Wij helpen je graag!