Speciaal entertainment
Noord-Holland

Buro NSign, voor speciaal entertainment

Ben je een ondernemer in Noord-Holland en omgeving en wil je jouw merk versterken? Wil je je zakenrelaties in het zonnetje zetten met een catchy event of een communicatieve campagne? Buro NSign creëert een exclusief programma voor elke gelegenheid, of die nu groots of juist wat bescheidener is. Wij zijn een online- live communicatiebureau met 25 jaar ervaring in de branche. Ons motto: ‘Wij brengen de mens, het product en de missie tot leven’.

Speciaal entertainment creëren we samen

Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking. We gaan van start met het bepalen van het doel, een eerste ruwe opzet van het event en planning. Daarna maken we de afweging: met welk type performers en communicatieve middelen zetten we de ultieme sfeer neer? Waar wordt jouw doelgroep door geïnspireerd, gemotiveerd? Wij gaan voor online- en live entertainment dat de doelgroep activeert. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Wervelende live performing acts
  • Lezingen à la TedX
  • Motion design ter versterking van het merk
  • Virtuele en speciale effecten
  • Interactieve clinics en seminars

Ons netwerk binnen de evenementenbranche is enorm, wij gaan alleen voor topentertainment. Graag informeren wij je over de mogelijkheden voor de regio Noord-Holland.

Enthousiast geworden?

Wil jij graag de mogelijkheden voor speciaal evenement verkennen? Op onze webpagina kun je ons uitgebreide portfolio vinden. Wij werken onder meer voor de Rabobank, de NS, Eneco, a.s.r. en AFAS. Samen met Buro NSign ontwikkel je duurzame en betekenisvolle campagnes en hybride evenementen.