NS Retail Vibes video blog

Video blog

Door een mix aan mediatoepassingen contentmatig goed in te vullen, wordt je merk nog sterker gepositioneerd. Door een video blog (= visueel dagboek) toe te voegen aan de middelen die je als bedrijf al inzet, kun je op een eigentijdse manier je publiek bereiken. Video blogs worden ook wel vlogs genoemd. 
Vlogs zijn een zeer sterk middel om in korte tijd interessant bedrijfsnieuws voor het voetlicht te brengen. Ze zijn onmisbaar bij de invulling van een moderne communicatiestrategie. Zo maken wij bijvoorbeeld in nauw overleg met NS Retail betekenisvolle videoverslagen.

Buro NSign en Brave Media

Buro NSign verzorgt de live communicatie van jouw onderneming tot in de finesses. Wij gaan voor verbinding, activeren en motiveren doelgroepen. Dat deden we al met behulp van print, online campagnes, radio en TV. Onze videocontent maken wij in samenwerking met o.a. Brave Media en andere mediapartners. We gaan aan de slag met een pakkend vlogthema, gaan diep in op de boodschap en schrijven een vlogscript. Vervolgens filmen we tijdens een wervelende shoot jouw eigen bedrijfsvlog. Zo creëer je een prachtige serie die je kunt toevoegen aan je communicatie-uitingen.

NS Retail Vibes video blog

NS Retail Vibes

Een opdracht in ons portfolio waarbij een serie vlogs impactvol is, is NS Retail Vibes. NS Retail is volop in beweging. Het bedrijf wil haar professionele kijkers informeren over innovaties, ontwikkelingen en successen van retailformules op stations. Daarom ontwikkelen wij op regelmatige basis pakkende vlogs, in samenwerking met de communicatieafdeling van NS Stations.

Zelf je merkbekendheid blijven uitbouwen?

Blijf als bedrijf constant in ontwikkeling en spar met ons over de beste manier om aan merkbekendheid te werken. Een bedrijfsvlog werkt goed als je dit constructief aanpakt. Wij werken altijd op maat, informeer bij ons naar de mogelijkheden!