Personeelsfeest AFAS, uitje VAC

Onvergetelijke feestbeleving

Als onderdeel van de totale interne communicatie is het geweldig om eens per zoveel jaar een echt feest voor medewerkers te mogen organiseren. Als je je medewerkers weet te raken, ontstaat er een sterk gevoel van loyaliteit. Buro NSign ontwikkelt zeer uiteenlopende evenementen waarbij verschillende doelgroepen worden ondergedompeld in een onvergetelijke feestbeleving.

AFAS-medewerkers krijgen hun eigen vestingstad

Het softwarebedrijf AFAS uit Leusden vroeg aan Buro NSign om te ondersteunen bij de creatie en productie van een onvergetelijk medewerkersfeest. Samen met de commissie van het AFAS uitje gingen wij op zoek naar de best passende locatie om het feest te organiseren. Uiteindelijk kwamen wij uit in Esonstad. Esonstad werd omgedoopt tot de vestingstad van de ‘Vereenigde AFAS Compagnie’, de VAC. Voor één dag hadden de 600 medewerkers hun eigen stadje. Het middagprogramma was enerverend: op en rond het water en in het stadje konden zij zich volop vermaken met allerlei sportieve activiteiten.

Het glas heffen in VAC-sferen

Daarna was er een sfeervolle ontvangst op een van de pleinen waar de gasten konden borrelen en waar verschillende soorten voorgerechten genuttigd konden worden. De medewerkers hadden zich prachtig uitgedost en konden als ware kooplieden, handelsvrouwen, edelheren, graven en gravinnen met elkaar het glas heffen.

Spetterend avondfeest

Voor het hoofdgerecht en het slot was een ander plein volledig voor deze gelegenheid speciaal ingericht waar verschillende soorten foortrucks waren geplaatst. Als afsluiter barstte er een spetterend avondfeest los met verschillend entertainment en uiteenlopende muziekstijlen. Een slot in je eigen vestingstad is geen slot zijn als je niet kunt afsluiten met een spectaculair vuurwerk. Een onvergetelijk VAC-feest voor alle medewerkers van AFAS.

Binding en bedrijfstrots, ook voor jouw onderneming

Wij gaan graag met jou in gesprek om met elkaar te bouwen aan een uniek medewerkersfeest. Maar laat je er niet van weerhouden om ons creatief aan de slag te laten gaan voor een onvergetelijk relatie-evenement, jubileumfestival, medewerkers incentive programma en andere concepten die bijdragen aan binding en bedrijfstrots. Op je eigen locatie of op een andere locatie in Nederland of daarbuiten? Wij besteden er in overleg met jou veel liefde, aandacht en creativiteit aan. Duurzaamheid en liefdadigheid zijn actuele thema’s, wij koppelen deze naadloos aan jouw evenement. Neem gerust contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.