Private party Noord-Holland

Private party’s in Noord-Holland: Buro NSign

Wil je op een zorgeloze manier genieten van feestelijkheden in besloten kring? Quality time hebben, relaxed kunnen proosten met jouw intimi? Geen regelstress hebben van te voren? Denk dan eens aan een volledig verzorgde private party. Bij Buro NSign weten we van de hoed en de rand: wij maken al 25 jaar naam in de evenementenbranche. Wij verzorgen mega-events, maar vinden een exclusief aanbod voor kleinere gezelschappen zeker zo belangrijk. Onze creatieve private party’s zijn intussen befaamd in de gehele regio Noord-Holland en daarbuiten.

Jouw private party, op maat gesneden

Hoe jouw private party eruit komt te zien, is uiteindelijk aan jou. Wij creëren in overleg met jou een exclusief programma op maat. Een verjaardagsfeest, speciaal jubileum of een babyshower, voor een tiental of juist tientallen genodigden, alles is mogelijk. Ons doel is dat jij samen met jouw gasten optimaal kunt genieten van speciale momenten. De keuze is ruim, ons uitgebreide netwerk in Noord-Holland en omgeving geeft ons de beschikking over:

  • Passende artistieke aankleding en verlichting
  • Culinaire hapjes en drankjes, desgewenst in een speciaal thema
  • Unieke performing acts
  • Speciaal uitnodigingstraject
  • Professionele producer, regie en technici
  • Speciaal vervoer voor de gasten

Bij onze private party’s is alles bespreekbaar. Wij werken altijd binnen de grenzen van het beschikbare budget, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Meer weten over private party’s?

Wil jij weten hoe jij jouw private party kunt opluisteren? Op onze website kun je ons uitgebreide portfolio vinden. Wij werken ook onder meer voor de Rabobank, de NS, Eneco, a.s.r. en AFAS. Buro NSign ondersteunt ook kleinschaliger unieke projecten in Noord-Holland en daarbuiten. Elk evenement is voor ons van grote waarde. We verwelkomen je graag bij Buro NSign!