VIP-event Friesland

Genieten als een VIP in Friesland

Wat doe je als je je jouw relaties in Friesland wilt laten voelen hoe waardevol ze voor jouw onderneming zijn? Schenk je hen relatiegeschenken, of biedt jij een speciale service kosteloos? Zo’n gebaar wordt zeker gewaardeerd.
Maar wat als je nu eens iets met impact organiseert, iets onvergetelijks? Denk dan eens aan een hybride VIP-event. Buro NSign weet al 25 jaar als geen ander hoe je je relaties op exclusieve wijze in de watten kunt leggen en een speciale belevenis meegeeft. Wij nemen alle zorg rondom een VIP-event uit handen, in overleg met het interne projectteam.

VIP-events van Buro NSign: een totaalbeleving

Elke doelgroep heeft zijn eigen specifieke voorkeuren, daar spelen wij direct op in. Onze kracht zit hem in de artistieke verbinding, wij komen graag in contact met mens, product, missie. Dat doen we door middel van VIP-events met live momenten, met veel interactie. Dankzij ons enorme netwerk binnen de entertainmentbranche gaan wij creatief én effectief te werk.
Wij pakken het met zorg aan, zodat het jouw VIP’s aan niets ontbreekt. Je kunt hierbij denken aan:

  • Creatief voortraject en speciale uitnodiging
  • Unieke omgeving en locatie
  • Verassende performing acts
  • Virtuele en speciale technische toepassingen
  • Culinaire en thematische keuken

Uiteraard is er nog veel meer mogelijk. Desgewenst vertellen wij je over de opties binnen de provincie Friesland. Buro NSign levert altijd maatwerk, in overleg met jou.

Interesse in een VIP-event?

Wil jij jouw klanten onderdompelen in een beleving met impact? Heb je interesse in ons aanbod voor VIP-events? Op onze webpagina kun je ons uitgebreide portfolio vinden, kom gerust een kijkje nemen. Wij werken onder meer voor de Rabobank, de NS, Eneco, a.s.r. en AFAS. Daar zijn wij elke dag trots op!