Officiële opening nieuwbouw Rotterdam

Opening nieuwbouw in Rotterdam

De nieuwbouw in Rotterdam of omstreken wordt opgeleverd, het interieur is glanzend gepoetst. Jouw organisatie staat aan de vooravond van een nieuwe periode. Wil je dit bijzondere feit in jullie geschiedenis op een passende manier markeren? Denk dan eens aan een officieel openingsmoment. Buro NSign creëert met succes de verbinding tussen mens en missie. Sinds 25 jaar ondersteunen wij organisaties bij het versterken van hun merk. Wij nemen je al het werk uit handen en verzorgen een fantastische opening van de nieuwbouw in samenwerking met het openingsprojectteam.

De Opening

Buro NSign werkt nét even anders dan andere evenementenbureaus. Onze specialiteit? Events en campagnes waarbij online- en live communicatie het centrum vormt van onze werkzaamheden. De bezoekers worden na de officiële opening op aansprekende wijze communicatief in beweging gebracht. Binnen ons uitgebreide netwerk hebben wij binnen de regio Rotterdam en omstreken de beschikking over:

  • Professionele technische leveranciers
  • Webcast, streaming en virtual opzet
  • Omgevingsgerichte en landelijke communicatie
  • Merkversterkende elementen en aanpak
  • De inzet van je eigen gebouw/locatie én medewerkers
  • De inzet van een partytenten en of lokale ondernemers

Rotterdam is de stad van de vernieuwing, wij creëren een openingsmoment dat daarbij artistiek past. Dit alles doen wij voortdurend in overleg met jou, wij leveren altijd maatwerk. Samen met het projectteam gaan we voor de Opening, iets waar alle bezoekers met veel plezier op terug zullen kijken met het idee je merk meer lading te geven.

Opties voor een openingsmoment bespreken?

Op onze webpagina kun je ons uitgebreide portfolio vinden. Wij werken onder meer voor de Rabobank, de NS, Eneco, a.s.r. en AFAS. Ben jij een ondernemer in Rotterdam en omstreken en wil je weten wat er tot de mogelijkheden behoort? Buro NSign gaat graag met je in gesprek over de officiële opening van jouw nieuwbouw.