Opening Windpark Autena in Vianen

Buro NSign en duurzaam ondernemen

In 2050 moet de energievoorziening in Nederland zo goed als CO2-neutraal zijn. Het is een uitdaging om deze transitie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Windenergie is hierbij een belangrijke bron van energie voor Nederland. Steeds meer huishoudens en mobiliteiten maken gebruik van de energie die door wind wordt opgewekt. Buro NSign sluit met haar hybride evenementen perfect aan bij de behoefte tot duurzaam ondernemen en betekenisvolle campagnes en projecten.

Windpark Autena in Vianen

Energiebedrijf Eneco is een belangrijke speler binnen de energietransitie in Nederland. De afdeling communicatie van Eneco vroeg Buro NSign om mee te denken over een creatief concept en productionele ondersteuning bij een belangrijk evenement. De opening van windpark Autena in Vianen moest prikkelend en sfeervol worden, met een boodschap vol optimisme voor de omgeving en de toekomst.

Challenge

Hoe kun je optimisme voor de toekomst beter verbeelden dan met kinderen? In het voortraject werd er een heuse challenge georganiseerd: verzin namen voor twee windmolens in het nieuwe park. Die challenge werd gretig aangenomen door scholen uit Vianen en omgeving. Bij de opening waren naast de burgemeester en andere bestuurders ook de klassen aanwezig die de namen hadden bedacht. Sindsdien leveren de turbines Flying Electric en Green Tower elke dag duurzame energie aan Schiphol.

Jouw duurzame evenement of opening

Zijn jullie voornemens om binnenkort ook een opening of een ander evenement met duurzaamheid als thema te organiseren? Buro NSign denkt graag met je mee en kan de volledige of een deel van de creatie en productie op zich nemen. Neem gerust contact op met ons voor een oriënterend gesprek.