Opening gebouw Westland

Opening gebouw Westland

Ben je ondernemer in het Westland en omstreken en is de bouw of verbouwing van je bedrijfspand eindelijk afgerond? Wil je dat op passende wijze vieren met al je relaties live- of online? Denk dan eens aan een inspirerend openingsmoment met impact. Buro NSign verzorgt al 25 jaar met succes campagnes en bedrijfsevenementen. Wij ontzorgen je en verzorgen in samenspraak met jou en je team de fantastische opening van het gebouw met communicatieve en merkversterkende elementen.

De opening

Buro NSign heeft een aanpak die allesbehalve mainstream is. Onze specialiteiten? Wij leveren altijd maatwerk en gaan binnen de programmering voor een totaalbeleving zonder weerga en passend binnen de nieuwe manier van werken. Tijdens de officiële opening van het gebouw worden de bezoekers meegenomen in een onvergetelijke ervaring. Wij denken graag mee over:

  • Een prikkelende opening met impact
  • Virtuele en online communicatie
  • Professionele regie en technische crew
  • De inzet van je eigen gebouw/locatie én medewerkers
  • De duurzame inzet van partytenten en lokale leveranciers

Op deze manier crëeren we -in continu overleg met jou- een opening die voor jaren in het geheugen gegrift staat.

Opties bespreken?

Op onze webpagina kun je ons uitgebreide portfolio vinden. Wij werken onder meer voor de Rabobank, de NS, Eneco, a.s.r. en AFAS. Ben jij een ondernemer in het Westland en omstreken en wil je weten wat de opties zijn voor de opening van jouw gebouw? Buro NSign bespreek het graag met je.