patrick mulder
Managing Director


sinclair simons
Creative Director

Buro NSign is specialist in live- en online communicatie. Wij, Patrick Mulder & Sinclair Simons brengen kleine en grote groepen in beweging en laten mensen creatief in contact komen met een merk, een product of een missie. Daarmee activeren we de boodschap en motiveren we het publiek. Dat doen we al 25 jaar met heel veel plezier. Wij passen online- en live momenten strategisch en effectief toe. Wij doen dit samen met heel veel betrokken partners die dezelfde passie voor het vak delen.

Patrick “Ik ben een echt familiemens, vind het heerlijk om te loungen met vrienden, kom tot rust door te wandelen in de bossen of op de hei en ben gek van hardlopen, boksen en fitness. Nieuwe technieken, online middelen en ontwikkelingen in IT houden mij mateloos bezig. Ik ben een liefhebber van uiteenlopende soorten restaurants. Ik sta elke ochtend fluitend op om weer aan de slag te gaan met ons veranderende vak in de actuele maatschappij.”

Sinclair Simons “Trotste vader van twee zoons, ex danser, visueel gedreven, gepassioneerd en muzikaal. Ondersteun onze partners en opdrachtgevers in de creatieve en productionele ontwikkeling van projecten om tot een optimaal resultaat te komen. Ben een Bourgondiër en ik houd van afwisseling en verschillende smaken. Ik ga graag naar theater en shows, afgestemd op onze nieuwe wereld. Ik laat mij uitdagen in de tuin met cross power, bokstraining en doe regelmatig mee met bizarre workouts.”