Officiële opening nieuwbouw
Den Haag

Officiële opening nieuwbouw in Den Haag

De opening van de nieuwbouw is voor jouw organisatie de opmaat tot een nieuwe periode. Om dit belangrijke feit te markeren, kun je kiezen voor een officieel openingsmoment met goede communicatieve waarden. Waarom dan niet zorg uit handen geven aan experts in hybride projecten? Buro NSign is al 25 jaar toonaangevend op het gebied van creatieve communicatie. Met onze ondersteuning kan de nieuwbouw op passende en impactvolle wijze in gebruik worden genomen.

De opening: een evenement van formaat

Buro NSign werkt anders dan andere evenementenbureaus. Wij creëren een evenement van formaat, gaan voor een exclusieve aanpak. De opening van jouw nieuwbouw is maatwerk dat we tot in perfectie creëren. Doorgaans verwerken we veel interactieve elementen in onze programmering waarbij wij doelmatig creatief te werk gaan. Wij dompelen het publiek onder in een beleving van formaat. Voor de regio Den Haag en omstreken kunnen wij met je meedenken over:

  • Doordacht communicatie traject
  • Online en social media campagne tijdens de opening
  • Een stijlvol meerdaags event
  • De inzet van je eigen gebouw/locatie én medewerkers
  • De inzet van een luxueus complex met partytenten

Uiteraard is er nog veel meer mogelijk, wij vertellen je er graag over!

Alle ins en outs van jouw officiële opening

Is je interesse gewekt? Op onze webpagina kun je ons uitgebreide portfolio vinden. Wij werken onder meer voor de Rabobank, de NS, Eneco, a.s.r. en AFAS. Ben jij een ondernemer in Den Haag en omstreken en wil je jouw merk tijdens een opening extra onder de aandacht brengen? Buro NSign gaat graag met je in gesprek over de officiële opening van jouw nieuwbouw.