Leadershipconferentie
Aalberts Holding

Inspirerende brand materials

Innovatie, duurzame ontwikkelingen en techniek zijn topics die hoog op de agenda staan in het bedrijfsleven. Tijdens de conferentie van Aalberts werden actuele thema’s gepresenteerd aan de hand van inspirerende brand materials en communicatieve hotspots. Na het gezamenlijke inhoudelijke gedeelte konden de bezoekers in een interessante en belevende carrousel kennismaken met o.a.

  • Future Materials
  • Eco-friendly buildings
  • Transportation
  • Lifetime extension materials
  • Clean Water & Sanitation

‘Aalberts, we are where technology matters’

Aalberts Holding organiseerde in het kader van haar internationale bedrijfsonderdelen een leadershipconferentie met als thema ‘Aalberts, we are where technology matters’. De conferentie werd ontwikkeld in een co-creatie met Buro NSign en werd gehouden in het fonkelnieuwe onderkomen The Aalberts Lounge in het WTC Utrecht.

Koninklijke opening en afternoon lounge

De officiële opening van de Aalberts Lounge kreeg op deze dag koninklijke allure. Jonge talenten openden de lounge met een druk op de Aalberts Progress Button, onder het toeziend oog van eregast ZKH Prins Bernhard jr. Tijdens een afternoon lounge werden de gasten verwend met heerlijke gerechtjes van de lokale cateraar. Lokaal, in het kader van de groene footprint.

Zelf de mogelijkheden voor een conferentie verkennen?

Wil je jouw business partners inspireren en informeren met een leadership meeting of conferentie? In goed overleg creëren wij maatwerk. Wij streven naar perfectie om inhoud, vorm en inspiratie op de juiste manier te combineren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.