Officiële opening nieuwbouw Amsterdam

Officiële opening nieuwbouw in Amsterdam

De opening van een nieuwbouw in Amsterdam en omgeving is een bijzondere en vaak éénmalige gebeurtenis. Je organisatie gaat een andere fase en een officieel openingsmoment markeert het begin van een nieuwe periode. Buro NSign geeft voor jouw organisatie een passend hybride programma vorm. Met onze 25 jaar ervaring garanderen wij dat de nieuwbouw op communicatieve en feestelijke wijze in gebruik wordt genomen. Op een impactvolle manier wordt jouw merk extra onder de aandacht gebracht en versterkt.

Een opening met allure

De opening van jouw nieuwbouw wordt door onze aanpak een onvergetelijk evenement. Wij gaan voor een creatie die nét even anders is dan anders. Wij zijn gespecialiseerd in online- en live communicatie, onze inzet is: veel interactie en verbinding.
Naast de spraakmakende openingsplechtigheid is er ruimte voor ontspanning. De markering van een nieuwe periode wordt zo een totaalbeleving voor het publiek. We kunnen met jou nadenken over:

  • Een prikkelende opening op één dag
  • Virtuele verbinding met doelgroepen
  • Een stijlvol meerdaags event
  • De inzet van je eigen gebouw/locatie
  • De inzet van een luxueus complex met partytenten

In overleg met jou gaan wij voor een opening met impct en beleving. Samen creëren we een evenement dat de genodigden zich nog lang zullen herinneren.

Is je interesse gewekt?

Het bovenstaande is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden.
Op onze webpagina kun je ons uitgebreide portfolio vinden. Wij kunnen onder meer de Rabobank, de NS en AFAS tot onze opdrachtgevers rekenen. Ben jij een ondernemer in Amsterdam en ga jij voor een opening met allure? Buro NSign gaat graag met je in gesprek over de officiële opening van jouw nieuwbouw.