Private party Het Gooi

Gooise private partytime!

Heb je iets te vieren in de privésfeer in Het Gooi (Hilversum, Laren, Blaricum) en omstreken? Wil je quality time hebben om te kunnen proosten met jouw intimi? Zorgeloos kunnen genieten zonder rompslomp vooraf? Overweeg dan eens een volledig verzorgde private party. Buro NSign is al 25 jaar succesvol in de evenementenbranche met impactvolle projecten. Naast onze grotere events hechten wij veel waarde aan een exclusief aanbod voor kleinere gezelschappen. Onze private party’s zijn intussen bekend bij een brede klantenkring in Het Gooi en omstreken.

Private party op maat

Samen met jou gaan we aan de slag. Wij kunnen een volledige private party creëren, of je nu een spetterend verjaardagsfeest of een gouden bruiloft viert. Afhankelijk van het aantal gasten en jouw wensen stellen we een exclusief programma op maat samen, zodat iedereen optimaal feestelijk kan genieten. Ons uitgebreide netwerk geeft ons onder meer de beschikking over:

  • Passende (artistieke) aankleding en verlichting
  • Hoogstaande culinaire hapjes en drankjes, desgewenst in een speciaal thema
  • Sfeervolle live achtergrondmuziek
  • Impactvolle performing acts
  • Speciaal vervoer
  • Totale beleving in creatief thema

Geef je voor jouw private party de voorkeur aan één onderdeel? Alles is bespreekbaar, en wij werken altijd binnen de grenzen van het beschikbare budget.

Onze website vertelt je meer

Wil jij met ons de mogelijkheden voor jouw private party in Het Gooi (Laren, Blaricum, Hilversum) en omstreken onderzoeken? Op onze website kun je ons uitgebreide portfolio vinden. Wij werken onder meer voor de Rabobank, de NS, Eneco, a.s.r. en AFAS. Buro NSign ondersteunt ook kleinschaliger exclusieve projecten in Het Gooi en daarbuiten. Elk evenement is voor ons van grote waarde. Buro NSign verwelkomt je graag!