Studio voor hybride evenement

Buro NSign ondersteunt je met de creatie van een online hybride evenement

Om je doelgroep online te bereiken, is een webcast of hybride bijeenkomst vanuit een professioneel ingerichte studio een professioneel alternatief t.o.v. een live bijeenkomst. Je studio ingericht met de meest moderne opname- en uitzendapparatuur in combinatie met twee-weg stemsystemen en interactieve middelen wordt totaal opmaat voor jou in de juiste setting gebracht..

Online beleving maakt je webcast of online uitzending boeiend

Hoe gaan wij te werk om jouw sterke merk online te positioneren? Wij creëren een hybride evenement met beleving en doelmatige stijl. Daarbij zetten we live en onlinemedia in die jouw kijker prikkelt en uitlokt. Elk medium heeft zo zijn voordelen en is daardoor passend bij een specifiek communicatie-onderdeel. Afhankelijk van het doel zetten wij in:

  • Professionele setting – meubilair
  • Verschillende beeldschermen
  • LED verlichting
  • Afkijkschermen
  • Chat- en stemfuncties
  • HD remote camera’s

Voor ons overzicht werken wij met een draaischema- en productiedraaiboek. Daarnaast bewaken wij het budget en alle deadlines, zodat alles tot in de perfectie geregeld is voor jouw hybride uitzending. Door onze jarenlange ervaring verzorgen wij de technische productie, online middelen, uitzend faciliteiten op een voordelige manier bundelen in beeldende hybride evenementen.

Is je nieuwsgierigheid gewekt?

Wil jij met jouw organisatie een onvergetelijke indruk maken op je kijkersdoelgroep en heb je interesse in ons bureau voor merkbeleving voor jouw hybride bijeenkomst? Op onze webpagina kun je ons uitgebreide portfolio vinden. Wij werken onder meer voor de Rabobank, de NS, Eneco en AFAS. Buro NSign wil je graag informeren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf